• 1402/02/11 - 09:28
  • - تعداد بازدید: 379
  • - تعداد بازدیدکننده: 371
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس ستاد تخصصی اقشار بسیج در سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان در همایش مشترک سازمان بسیج جامعه پزشکی استان با دانشگاه علوم پزشکی استان

احقاق گام دوم سند 40 ساله انقلاب و رسیدن به تمدن نوین اسلامی بر عهده بسیج است

بخش دوم همایش مشترک سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان با دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور مهندس حمدید رضا زارعی مدیرکل اجتماعی استانداری هرمزگان، پاسدار موسی رنجبری رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، دکتر فریده فخار رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس و مهندس عامری مسئول هیئت اندیشه ورز در سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان برگزار شد.

رئیس ستاد تخصصی اقشار بسیج در سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان با تشکر از اقدامات ارزشمند سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان گفت: این سازمان در همه سطوح سند ماهیت چشمگیری در هرمزگان دارد و چه در ایام سخت کرونا و چه در سیل و زلزله هایی که در طول این چند سال اتفاق افتاد، بین تمامی اقشار بسیج پیشتاز بوده و است.

سرهنگ جعفر اسلامی با اشاره به سند 40 ساله دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری ترسیم شده است گفت: نهایت این سند و بیانیه گام دوم حضرت آقا به تمدن نوین اسلامی ختم می شود که آرزوی اسلام و همه ما است.

سرهنگ اسلامی افزود: این سند 5 گام دارد، انقلاب و نظام اسلامی آن محقق شده و دولت و جامعه اسلامی که به تمدن نوین اسلامی باید برسد هنوز محقق نشده است.

وی تصریح کرد: بسیج به عنوان تشکیلات انقلاب اسلامی و پیش برنده کار متولی اجرای این گام است که بخشی از آن بر عهده بسیج جامعه پزشکی گذاشته شده است.

رئیس ستاد تخصصی اقشار بسیج در سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان اذعان کرد: تشکیل هیئت های اندیشه ورز و همچنین کارگروه سلامت و محیط زیست از برنامه های مهم این سازمان برای رسیدن به گام دوم است که خوشبختانه بسیج جامعه پزشکی هرمزگان با حضور مهندس عامری زحمات زیادی را در این زمینه متحمل شده و نتایج خوبی هم همراه داشته است.
جذب و سازماندهی نخبگان و استفاده از تفکر آنها برای راهبردنگاری هدف مهم هیئت اندیشه ورز است که از این عزیزان برای ایجاد طرح و برنامه ها استفاده شود. در کارگروه سلامت و محیط زیست هم از تمامی ظرفیتهای کادر اداری و بهداشتی درمانی باید استفاده کرد تا بتوانیم به تمدن نوین اسلامی برسیم.

در این همایش مسئولین کانونهای زیر مجموعه سازمان بسیج جامعه پزشکی هرمزگان درسطح استان و اعضای شورای عالی سازمان نیز حضور داشتند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 2379
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1402/02/11 09:28