لیست اخبار صفحه :220
همه مردم در معرض پرتوهای فرابنفش هستند
رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت در گفتگو با وبدا:

همه مردم در معرض پرتوهای فرابنفش هستند

پرتوهای فرابنفش در محدوده 320 تا 400 نانومتر می تواند باعث سرطان پوست، پیری زودرس پوست، آب مروارید و اختلال در سیستم ایمنی شود.

جزیره ابوموسی از بعد ملی بسیار حائز اهمیت است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در دیدار با اعضای  شورای شهر جزیره ابوموسی؛

جزیره ابوموسی از بعد ملی بسیار حائز اهمیت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در دیدار با اعضای  شورای شهر جزیره ابوموسی با بیان اینکه  جزیره ابوموسی از بعد ملی بسیار حائز اهمیت است گفت: مجوز و تسهیلات لازم جهت راه اندازی داروخانه در جزیره ابوموسی را صادر می کنیم و از بخش خصوصی در این زمینه استقبال می کنیم.

کارگاه ۲ روزه کشوری نیازسنجی و هدایت گری آموزشی
توسط کارشناسان وزارت بهداشت برگزار شد؛

کارگاه ۲ روزه کشوری نیازسنجی و هدایت گری آموزشی

کارگاه دو روزه کشوری با موضوع "نیازسنجی و هدایت‌گری آموزشی" توسط دکتر نسرین همایونی بخشایش و سپیده فراهانی از کارشناسان وزارت بهداشت برگزار شد.

برگزاری کارگاه های آموزشی خودمراقبتی سازمانی با موضوع پیشگیری و کنترل پشه آئدس در میناب

برگزاری کارگاه های آموزشی خودمراقبتی سازمانی با موضوع پیشگیری و کنترل پشه آئدس در میناب

دکتر عبدالعظیم احمدپور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میناب از برگزاری کارگاه آموزشی خودمراقبتی سازمانی با موضوع پیشگیری از بیماری های منتقله از پشه آئدس و بهسازی محیط در جهت پیشگیری از رشد و تکثیر پشه آئدس جهت دستگاههای اجرایی و داوطلبین سازمان جمعیت  هلال احمر خبر داد.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/03/28 20:58