• 1403/03/29 - 18:34
  • - تعداد بازدید: 303
  • - تعداد بازدیدکننده: 265
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارزیابی کشوری استانداردهای اعتباربخشی موسسه‌ای دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان آغاز شد

پس از خودارزیابی دانشگاه در خصوص سنجه های استاندارهای اعتباربخشی در سال ۱۴۰۰، ارزیابی کشوری دور دوم اعتباربخشی موسسه‌ای دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، صبح امروز سه‌شنبه 29 خردادماه آغاز شد و تا فردا ادامه خواهد داشت.

جلسه آغازین این ارزیابی با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه، مدیران دانشگاه و 6نفر از ارزیابان کشوری از دانشگاه های قطب ۵ برگزار شد. 

 

دکتر حسنی‌آزاد، معاون آموزشی دانشگاه در این جلسه گفت: در حال حاضر حدود 4هزار دانشجو اعم از دانشجویان داخلی و بین‌الملل در 55 رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحصیل می‌کنند. همچنین بیش از 300 عضو هیئت علمی در دانشگاه به تربیت دانشجو مشغول هستند. 

 

وی افزود: با تلاش‌های دکتر جاودان، ریاست دانشگاه و همکاری شواری عالی انقلاب فرهنگی، سال گذشته مجوز تاسیس دانشکده علوم پزشکی در شرق (میناب) و غرب (بندرلنگه) استان صادر شد. 

 

دکتر غلامعی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در این جلسه به بیان عملکرد دانشگاه پرداخت و گفت: طی سه سال گذشته از دولت سیزدهم به ریاست شهید جمهور، آیت‌الله رئیسی، اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان کشور  بویژه در استان هرمزگان انجام شد. 

 

وی افزود: استان هرمزگان حدود ۱۲۰۰ کیلومتر مرز آبی دارد و تقریبا ۵۰ درصد از سواحل کشور را با ۱۴ جزیره به خود اختصاص داده است. 

 

دکتر جاودان اضافه کرد: باتوجه به گستردگی استان، مجوز استقرار دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در شرق و غرب استان اخذ شد و به‌زودی این دانشکده‌ها مستقل می‌شوند. 

 

وی درمورد عملکرد دانشگاه در حوزه‌های مختلف ازجمله: مراکز تحقیقاتی دانشگاه، وضعیت رفاهی دانشجویان و خوابگاه‌ها، افزایش تجهیزات پزشکی، کاهش مرگ و میر مادران باردار، افزایش تخت بیمارستانی، بیمارستان‌های درحال ساخت، افزایش داروخانه‌ها، اورژانس هوایی، هواپیمای بال ثابت اورژانس هرمزگان و ... موضوعاتی را مطرح کرد. 

 

دکتر جاودان همچنین به ارائه گزارشی از چالش‌های موجود ازجمله کمبود پرستار در استان اشاره کرد و از همکاری کامل اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه با تیم ارزیاب خبر داد. 

 

همچنین دکتر خزائلی، سر ارزیاب و عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این جلسه ضمن تشکر از همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: اعتباربخشی موسسه‌ای ۸ حوزه متفاوت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی را شامل می‌شود. 

 

وی افزود: استانداردهای اعتباربخشی، خط و مشی دانشگاه‌ها را مشخص می‌کنند. 
دکتر خرائلی افزود: باتوجه به اطلاعاتی که قبلا در سامانه ثبت و خوداظهاری شده است، ارزیابی انجام می‌شود و پس از اعلام نتایج اعتباربخشی باید اصلاح فرایندها صورت بگیرد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13046
سمیه ضیاپور
مولف

سمیه ضیاپور

تصاویر

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1403/03/29 18:34