• 1404/07/13 - 18:39
  • - تعداد بازدید: 484
  • - تعداد بازدیدکننده: 401
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی و شورای استان هرمزگان برگزار شد

بررسی سرانه‌های بهداشتی و درمانی، وضعیت نیروی انسانی و برنامه‌های توسعه‌ای حوزه سلامت در نشست شورای استان

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و رئیس و اعضای شورای استان، امروز یکشنبه ۱۳ مهرماه، با محوریت بررسی وضعیت بهداشت و درمان، ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی درمانی و رفع کمبود پزشک و پرستار در مناطق مختلف استان در محل استانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه، و رئیس و اعضای شورای استان، در این نشست حضور داشتند.

 

در ابتدای جلسه، دکتر نفیسی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان به‌عنوان مهمان در جلسه حضور یافته و خلاصه‌ای از تاریخچه شورای اسلامی استان را مطرح کرد.

 

در ادامه، عباس جمال‌الدینی، رئیس شورای استان هرمزگان، با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی میان جامعه محلی، نمایندگان مردم و دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: همبستگی و هماهنگی بین نهادها با وجود محدودیت منابع، عامل مهمی در تحقق اولویت‌های توسعه‌ای استان است.

 

دکتر پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در ابتدا با اشاره به اهمیت مقابله با پشه آئدس و بیماری تب دِنگی، این موضوع را از اولویت‌های فوری حوزه سلامت هرمزگان عنوان کرد و خواستار مشارکت و همکاری شورای استان در اجرای اقدامات پیشگیرانه و کنترلی شد.

 

در ادامه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، با ارائه گزارشی تحلیلی از سرانه‌های بهداشتی و درمانی استان و شهرستان‌ها و مقایسه آن با میانگین کشوری، گفت: با اجرای برنامه‌های در دست اقدام، پیش‌بینی می‌شود تا دو سال آینده شاخص‌های سلامت استان در بسیاری از زمینه‌ها از میانگین کشوری فراتر رود.

 

وی به برنامه‌های دانشگاه برای ارتقای زیرساخت‌ها و تجهیزات تشخیصی و درمانی در مرکز استان، شهرستان‌ها و جزایر اشاره کرد و از برنامه‌ریزی برای رفع کمبود پزشک و پرستار در مناطق محروم استان خبر داد. همچنین به نقش آموزش و پرورش در ترغیب دانش‌آموزان جهت تحصیل در رشته‌های مورد نیاز استان ازجمله پرستاری تاکید کرد.

 

در پایان نشست، اعضای شورای استان با بیان مسائل و دغدغه‌های حوزه سلامت شهرستان‌های خود، درخواست‌هایشان را مطرح کردند. رئیس دانشگاه نیز ضمن پاسخ به موارد مطرح شده، جهت پیگیری مسائل موجود، قول مساعد داد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24460
معصومه نعمتی
مولف

معصومه نعمتی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/07/13 18:39