• 1404/05/18 - 23:57
  • - تعداد بازدید: 126
  • - تعداد بازدیدکننده: 109
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تاکید معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه بر تداوم حمایت دانشگاه از حوزه غرب

ظهر روز جمعه مورخ ۱۷ مرداد ماه ۱۴۰۴ دکتر موصلی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه همراه با مهندس برخورداری کارشناس نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه با حضور در شهرستان بندرلنگه، ضمن بازدید از پروژه‌های در دست ساخت ، از نزدیک مشکلات و چالش‌های حوزه های بهداشت ،درمان و آموزش را بررسی و بر تداوم حمایت و پشتیبانی همیشگی دانشگاه تأکید کرد.

در ابتدای این برنامه نظارتی نشستی با حضور دکتر موصلی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه، مهندس برخورداری کارشناس نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، دکتر سالمی رئیس دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان، دکتر ثاقب رای معاون آموزشی دانشکده، دکتر کمالی رئیس بیمارستان شهدا، مصطفی پناه مدیر بیمارستان، آرش الوندی معاون بهداشتی شبکه بهداشت ، محمد رستاقی رئیس اورژانس و فوریت های پزشکی و دیگر مسئولین حوزه های بهداشت و درمان دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان در دفتر ریاست بیمارستان شهدا برگزار شد.

در ابتدا دکتر سالمی ضمن قدردانی از حمایت های صورت گرفته از سوی دانشگاه و معاونت توسعه در راستای تحقق اهداف سلامت و تکمیل پروژه های عمرانی در حوزه غرب و با اشاره به روند پیشرفت طرح‌های عمرانی گفت: در حال حاضر ۱۰ پروژه عمرانی در دست اجرا داریم که با مساعدت و حمایت دانشگاه، به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید و نقش مهمی در ارتقای خدمات بهداشتی ایفا خواهند کرد.

در ادامه دکتر سالمی نیازمندی ها و چالش های حوزه های بهداشت، درمان ، آموزش و اورژانس را بیان و خواستار حمایت ویژه مسئولین جهت رفع این چالش‌ها شد.

دکتر سالمی افزود: در بحث تامین و راه اندازی  خوابگاه‌ها مساعدت هایی از سمت دانشگاه انجام گردید و با توجه به افزایش ظرفیت دانشجویان در سال جدید مواردی جهت تامین تجهیزات نهایی مورد نیاز می باشد.

در ادامه دکتر کمالی رئیس بیمارستان شهدا بندرلنگه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود، مشکلات و نیازمندیهای بیمارستان را مطرح کرد. ضرورت تأمین نیروی انسانی متخصص، اختصاص بودجه لازم برای اصلاح و بهسازی تصفیه‌خانه و رختشویخانه بیمارستان ، تامین فضای آموزشی مناسب برای بیمارستان بعنوان اولویت‌های اصلی بیمارستان از سوی رئیس بیمارستان شهدا مطرح شد و مقرر گردید اقدامات لازم برای تامین بودجه و اصلاحات مورد نظر انجام گردد.

دکتر موصلی در این نشست ضمن قدردانی از اقدامات و پیگیریهای انجام شده در بندرلنگه افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید را گامی بزرگ در راستای ارتقا بهداشت و درمان منطقه برشمرد و گفت سرمایه‌گذاری در ارتقای سطح آموزش و حمایت از دانشجویان، مهم‌ترین رسالت دانشگاه بوده و حمایت همه جانبه دانشگاه در مسیر توسعه دانشکده غرب را اعلام کرد.

دکتر موصلی ضمن تاکید بر مدیریت منابع و اولویت بندی ضروریات گفت: انجام پیگیری های لازم جهت تسریع امور تا حصول نتیجه ضروری بوده و انتظار میرود مدیران این موارد را با جدیت پیگیری نمایند.

دکتر موصلی در ادامه بیان کرد جذب خیرین در حوزه بهداشت و درمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و موجب تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی، زیرساخت ها ، ارتقای توان نیروی انسانی و بهبود فرآیندهای درمانی می‌شود.

در ادامه این برنامه بازدیدی از برخی بخش های بیمارستان انجام و ضمن دیدار با پرسنل بیمارستان و بیماران  نحوه خدمات رسانی به بیماران مورد ارزیابی قرار گرفت‌. سپس از پروژه های در حال ساخت خانه های بهداشت چاه مسلم ، کنخ ، برکه سفلین و ساختمان دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان بازدید و روند پیشرفت این پروژه ها مورد بررسی قرار گرفت.در پایان دکتر موصلی ضمن اعلام رضایت از پیشرفت پروژه‌ های عمرانی در بندرلنگه ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند و حمایت‌های لازم، این طرح‌ها هرچه زودتر به بهره‌برداری رسیده و خدمات ارزشمندی به مردم ارائه شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22948
کلمات کلیدی
فرحناز غلامی
مولف

فرحناز غلامی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/05/18 23:57