بانوان معماران واقعی جهان هستند
مشاور بانوان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از برگزاری برنامه های متنوع در هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر خبر داد.
تکمیل موفقیت آمیز مرحله اول طرح واکسیناسیون اتباع خارجی در شهرستان رودان
مرحله اول طرح واکسیناسیون تکمیلی (سرخک سرخجه ،پولیو و کووید) و تجویز ویتامین A در اتباع خارجی شهرستان رودان با موفقیت به پایان رسید .
ارائه بیش از یازده نوع خدمات بهداشتی درمانی به 79 هزار میانسال هرمزگانی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هدف از مراقبت و خدمات به گروه میانسالان را پیشگیری ازبیماری ها و کنترل بیماریهای مزمن مانند دیابت ،فشارخون و چربی و ارتقای سطح سلامت گروه سنی میانسالان عنوان کرد.
غربالگری بیماری سل در اتباع بالای 15سال در هرمزگان
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به غربالگری سل در اتباع خارجی گفت : هدف نهایی این اقدام تامین و حفظ سلامت جمعیت اتباع غیرایرانی، شناسایی بیماران مبتلا ،درمان ،و درنهایت کنترل بیماری است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان
رفتار ویروس در هر جهش متفاوت است/ دوز یادآور را تزریق کنید
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان با عنوان اینکه رفتار ویروس در هر جهش متفاوت است افزود: بهترین و موثرترین راه مقابله انجام واکسناسیون دوز یادآور می باشد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: مردم علائم کرونا را جدی بگیرند
بندرعباس - ایرنا - مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به تعداد خیلی کم موارد بستری کرونا در این استان، گفت: یکی از نشانه های سویه جدید کرونا آبریزش بینی همراه با گلو درد شدید است که مردم باید در صورت داشتن این علائم حتماً برای انجام تست کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.
برگزاری مراسم بزرگداشت روز مادر و مقام زن و تجلیل از بانوان شاغل در مجموعه بهداشت و درمان بندرخمیر
به مناسبت ولادت بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت مقام زن و روز مادر طی مراسمی که در محل شبکه بهداشت و سالن کنفرانس بیمارستان نیاپور بندرخمیر با حضور حجت الاسلام والمسلمین صالحی امام جمعه شهرستان، سرپرست شبکه بهداشت، رییس بیمارستان نیاپور و جمعی از همکاران در مجموعه بهداشت و درمان شهرستان بندرخمیر برگزار شد از بانوان شاغل در این مجموعه با هدف بزرگداشت مقام و منزلت زن و روز مادرتجلیل بعمل آمد.
انجام 216مورد بازدید جایگاه سوخت توسط بازرسان بهداشت حرفه ای استان هرمزگان
216مورد جایگاه سوخت توسط بازرسان بهداشت حرفه ای استان هرمزگان مورد سنجش عوامل زیان آورمحیط کارقرارگرفته است.
تعداد مراکز فعال نمونه گیری کرونا در استان هرمزگان به 16مرکز رسید
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: باتوجه به ورود سویه جدید کرونا به کشور و احتمال شروع موج جدید کرونا تعداد مراکز فعال نمونه گیری کرونا در استان هرمزگان به 16مرکز رسید.