پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مناسبت درگذشت خواهر همکار گرامی سرکار خانم سمیرا بختو
دکتر پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن ابراز همدردی با خانواده مصدومین و متوفیان حادثه دلخراش انفجار اسکله شهید رجایی طی پیامی درگذشت خواهر سرکار خانم سمیرا بختو سوپروایزر بیمارستان کودکان را تسلیت گفت.
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با نهایت تأسف و تأثر، سانحه دلخراش انفجار در اسکله شهید رجایی که منجر به جان باختن و مصدومیت جمعی از هموطنان عزیزمان شد، جامعه هرمزگان و به ویژه خانواده دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را در اندوهی عمیق فرو برد.
در این میان، فقدان خواهر گرامی سرکار خانم سمیرا بختو، سوپروایزر محترم بیمارستان کودکان، مزید بر این غم گردید.
اینجانب ضمن عرض تسلیت صمیمانه به سرکار خانم بختو و خانواده معزز ایشان، مراتب همدردی عمیق خود و جامعه دانشگاهی را با خانوادههای داغدار این حادثه ابراز داشته و از درگاه خداوند متعال برای جانباختگان رحمت و مغفرت، برای بازماندگان صبر و سلامتی و برای مصدومان شفای عاجل مسئلت مینمایم.
دکتر پژمان شاهرخی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
نظر دهید